2 zetels voor SGP/ChristenUnie in Waterschap

De SGP/ChristenUnie in Schieland en de Krimpenerwaard is en blij en dankbaar met de twee zetels die de partij bij de verkiezingen van 18 maart j.l. kreeg. Alle kiezers worden bedankt voor hun keus op de SGP/ChristenUnie.

In vergelijk met de vorige verkiezingen in 2008 bijna 8000 stemmen meer uitgebracht op SGP/Christenunie, maar door de bijna verdubbelde opkomst toch een zetel minder. We zijn van 3 zetels naar 2 zetels gegaan, die bezet gaan worden door Andr√© van der Wende en Harry Prinsen. D.V. donderdag 26 maart 2015 is de eerste vergadering van het waterschap in de nieuwe samenstelling. Die dag vanaf 19:00 uur vindt de be√ędiging plaats van alle benoemde en gekozen waterschapsbestuurders. In totaal 30 leden. Wenst u die vergadering bij te wonen, het adres is Maasboulevard 123 te Rotterdam.”