Fractie

De SGP en ChristenUnie werken samen binnen één fractie SGP-ChristenUnie.

1. Martin van der Spek
Mijn naam is Martin van der Spek en ik ben 53 jaar oud. Ik ben opgegroeid op een boerderij in Moerkapelle, en in dat dorp wonen wij nog steeds. 32 jaar geleden getrouwd,  vader van 5 kinderen, en inmiddels ook opa van 6 kleinkinderen. Kerkelijk zijn wij aangesloten bij de Gereformeerde Gemeente in Moerkapelle.
2. Greet van den Bergh-Kempenaar
Ik ben Greet van den Bergh-Kempenaar, geboren net na de koude winter van 1963. Opgegroeid op een boerderij in waterschap Rijnland. Woon sinds 1988 in Moerkapelle. Sinds 1980 werk ik in de zorg. Als verpleegkundige begonnen, daarna jarenlang op de operatiekamer gewerkt als anesthesie-medewerker, en weer nu als verpleegkundige bij het Leger des Heils. Vrijwilligerswerk heb ik gedaan bij het Rode Kruis,. Verder gaf ik leiding aan een Alpha-cursus en later Youth Alpha. Bestuurslid (secretaris) van de ChristenUnie, eerst Zevenhuizen-Moerkapelle, na gemeentelijke herindeling nog korte tijd secretaris van ChristenUnie Zuidplas en daarna Secretaris CU-bestuur voor Provincie Zuid-Holland. In de tijd van Zevenhuizen-Moerkapelle heb ik meegedaan in de steunfractie.
Bart van der Roest
Ik ben Bart van der Roest (1954), geboren en getogen in Vinkeveen en sinds 1977 woonachtig in Waddinxveen. Als MTS’er weg- en waterbouwkunde in 1978 gestart bij een aannemersbedrijf in Den Haag, maar in hetzelfde jaar de overstap gemaakt naar Rijkswaterstaat. In de avonduren de opleiding HBO weg- en waterbouwkunde met als afstudeerrichting Cultuurtechniek en Milieukunde gevolgd en vervolgens de interne Rijkswaterstaatsopleiding tot dienstkringhoofd. Vervolgens vele cursussen en trainingen die gericht waren op management.