16 maart: Verkiezingsdebat Krimpenerwaard

Op 18 maart kiezen we de leden van Provinciale Staten en de Waterschapsbesturen. Maar waar gaan die verkiezingen eigenlijk over en wat valt er precies te kiezen voor de inwoners van de Krimpenerwaard? Op maandagavond 16 maart bent u van harte uitgenodigd om kennis te maken met diverse partijen en kandidaten voor het Waterschap en Provinciale Staten.

De partijen debatteren met elkaar over thema’s die relevant zijn voor de inwoners van de Krimpenerwaard, zoals de (water)veiligheid, recreatie en natuur, de gebiedsovereenkomst (voorheen Veenweidepact), bereikbaarheid en de lasten voor de inwoners.

U kunt het debat gratis en live bijwonen. Inloop met koffie vanaf 20.00 uur en aanvang om 20.30 uur. De locatie is de raadzaal in het gemeentehuis in Lekkerkerk (Burgemeester Van der Willigenstraat 58). Kunt u niet zelf naar Lekkerkerk komen? Het debat wordt ook uitgezonden door RTV Krimpenerwaard en Vlistam radio.